Sådan henter du en webstedopmærkning

Når du har rapporteret et problem til specialisterne hos Kasperskys Kundeservice, vil de muligvis bede dig om at levere en webstedopmærkning. Vi bruger den til at lære vores program at genkende onlineformularer og til at forbedre programmets generelle ydeevne.

Når du har installeret browserudvidelsen, kan du bruge følgende script til opmærkning på webstedet:

(function(){var e=document.createEvent("Event");e.initEvent("kpm_getSiteMarkup",!0,!0);document.dispatchEvent(e)})();

Scriptet kan køres i alle understøttede browsere.